Check, check, dubbel check

Paspoort: check
Tickets:
check
Pinpas:
check
Creditcard:
check
Koffers gepakt: check

Conclusie: wij zijn er klaar voor! Alles is ingepakt en opgeruimd. Vanavond nog even op de bank hangen en dan (hopelijk) lekker slapen. Morgenochtend vertrekken we rond 7 uur richting Schiphol. Onze vlucht (BA 0431) vertrekt om 11:40 uur naar London Heathrow. We hebben thuis al ingecheckt en hoeven dus alleen nog maar onze koffers af te geven. Henderikus zijn vader brengt ons naar Schiphol, dus we kunnen voor de deur uitstappen. Lekker makkelijk!

We zijn rond 12 uur lokale tijd in London waar we een paar uurtjes moeten wachten op onze vervolgvlucht naar Los Angeles. Deze vertrekt om 16:05 uur, vluchtnummer BA0269. Vooralsnog lijkt er geen aswolkje aan de lucht en hebben we ook geen last van stakingen.

Het wordt een lange dag, we landen Nederlandse tijd om 4:00 uur ‘s nachts in Los Angeles. Het is daar dan 19:00 uur, 9 uur eerder dan in Nederland. We overnachten vlakbij het vliegveld en hebben maandag een “rustig” dagje in L.A. We houden jullie uiteraard op de hoogte!

2 Reacties to “Check, check, dubbel check”

  • Marjan:

    Heel veel succes en een goede reis!!!!!!!!!!!!!

  • Hey USAnneke en USHenderikus
    Een heel goede reis gewenst, zonder rare aswolken, vertragingen, cancellations etc. Genietze!
    Groetjes vanuit YK,
    Judith

Laat een reactie achter

Archief