Meanwhile in London

Vanochtend ging de wekker vroeg, te vroeg! Zo vroeg dat de vogels nog niet eens wakker waren: 5:15 uur. We moesten om 6:45 uur in Sauwerd zijn bij Henderikus zijn ouders. Dit lukte uiteraard niet… Bij een laatste weging bleken onze koffers te zwaar te zijn. Dus: alles er maar weer uit en een selectie van de hoognodige dingen maken. Na een kwartier wikken en wegen hadden we eindelijk het juiste gewicht bereikt.

De rit naar Schiphol ging snel en rond half 10 waren we “ter plaatse”. Onze vlucht vertrok precies op tijd om 11:40 uur. Rond 12:00 uur lokale tijd landden we op Heathrow. Onze volgende vlucht vertrekt om 16:05 uur, dus hadden we ruim de tijd om uitgebreid te gaan lunchen en shop struinen. We zitten op dit moment bij onze gate te wachten tot het boarden begint. En dan wordt het 11 uur lang zitten…

Onze volgende post volgt vanuit the States!

1 Reactie to “Meanwhile in London”

  • Geert en Wijke:

    Hoi luitjes een voorspoedige reis en hoop dat jullie wat kunnen slapen dan duurt het minder lang. Tot horens en een dikke tut, heit en mem.

Laat een reactie achter

Archief