Finally… Los Angeles!

Hier een korte update vanuit Los Angeles. Na een lange vermoeiende reis zijn we eindelijk aangekomen in ons hotel en wat een prachtig hotel!

We zijn om 19:15 uur lokale tijd geland, tot zover ging het voorspoedig. Nou ja, voorspoedig… De 11 uur durende vlucht viel ons behoorlijk zwaar. De video on demand was wel een uitkomst. Je kunt films pauzeren en op ieder gewenst moment starten. Ik koos meteen maar voor de langste film Avatar, was ik weer 3 uur verder.

De overige 8 uur maar gevuld met krampachtig slapen, eten, drinken of naar buiten gluren. Boven Groenland hadden we echt een prachtig uitzicht, één en al sneeuw!

De vlucht ging dus best voorspoedig. Toen kwam de eerste hindernis: de douane. Dit duurde redelijk lang, maar dat was nog niets in vergelijking met de tweede hindernis: customs. Hier stond echt een MEGA rij, pfff!

Eindelijk van het vliegveld af en met de shuttle door naar National car rental. Hier stond natuurlijk ook weer een rij… Uiteindelijk alles geregeld en het auto uitzoeken kon beginnen! We hebben gekozen voor een zwarte Dodge Nitro 4×4, maar deze moeten we later deze week omruilen. Hij vraagt namelijk steeds om nieuwe olie…

Gelukkig wist Truus snel de weg naar het hotel en nu liggen we moegestreden in onze doublebed queensize room, uitgeteld. Morgen gaan we naar een ander hotel in L.A., aan het strand bij Venice Beach! Verder gaan we uiteraard de stad verkennen! Nu eerst slapen!

1 Reactie to “Finally… Los Angeles!”

  • Haye:

    Hoe snel gaat die Dodge Nitro? Mooie auto!

    groetjes,
    Haye

    Heel veel plezier daar in de USA

Laat een reactie achter

Archief