Fantastische California Coast!

WAUW, meer hoef ik eigenlijk niet te typen… Oke vooruit, toch een verhaaltje :)

Vandaag zijn we via de California Highway 1 naar San Francisco gereden. Men zegt dat dit één van de mooiste kustwegen ter wereld is. Wij zijn het hier heeelemaal mee eens. Het is een lange route, dat wel, maar met zoveel mooie uitzichten. We zijn onderweg dan ook regelmatig gestopt om al het moois te bekijken en mijn camera heeft echt overuren gemaakt. De ene foto werd nog mooier dan de andere, oordeel zelf maar op de fotopagina!

Bij een stop zagen we tientallen zeeleeuwen op een strandje liggen. Wat een grappige beesten, maar oh wat stinken ze! Verder werden we regelmatig begroet door eekhoorntjes en brutale meeuwen.

Het was een prachtige rit, maar dus ook een lange… We zijn vanochtend om 9 uur vertrokken uit Pismo Beach en waren rond 19:30 uur in ons hotel. Snel inchecken en daarna rondgelopen rond Union Square, luxe buurt zeg! We hebben trouwens ook deze keer weer een prachtig luxe hotel, het begint bijna gewoon te worden.

Na een snelle maaltijd weer terug naar de kamer, douchen en de uitslag van American Idol kijken. Henderikus ligt inmiddels te slapen terwijl ik dit typ. Nog snel even de foto’s en de blog online en dan kruip ik ook onder de wol!

Afhankelijk van het weer gaan we morgen fietsen over de Golden Gate brug. Verder gaan we morgenavond naar Alcatraz!

2 Reacties to “Fantastische California Coast!”

  • Geert en Wijke:

    Hoi, jullie maken echt van alles mee en het is er prachtig. Vanmorgen ging ik na het opstaan gelijk kijken of er nieuws was, maar niks. En ik maakte me al een beetje ongerust, maar om 8.15 uur Ned. tijd daar kwam je verhaaltje en de mooie foto’s. Morgen dus op de fiets, heb je wel getraind!!!!!
    Lekker slapen en tot horens.

    groetjes en dikke tut mem.

  • Marjan:

    Inderdaad, iedere ochtend even nazien of er nieuws is. Wij genieten allemaal mee!!!

Laat een reactie achter

Archief